Ayuntamiento de Manises::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

CEEI València ha llançat una acció de Open Innovation en la qual busca empreses, startups o centres d'investigació que puguen proposes solucions a 12 reptes relacionats amb el sector de l'Energia Blava.

BLUE DEAL Open innovation Challenges ofereix l'oportunitat de posar en contacte empreses amb idees, productes o serveis innovadors, amb empreses i entitats que demanden serveis d'innovació.

Els challengers compartiran les seues preocupacions i problemes i els solvers proposaran les solucions a través de la plataforma del projecte bluedealmed.eu ; on es troba informació més detallada sobre l'entitat que proposa el repte, així com un vídeo presentació del challenge i detalls sobre el desafiament a tindre en compte.

Per a participar només és necessari entrar la web, seleccionar el desafiament i completar un xicotet formulari.

De totes les solucions presentades, en cada desafiament se seleccionarà un guanyador que tindrà l'oportunitat de presentar la seua solució durant el segon Business Fòrum del projecte que tindrà lloc al febrer de 2022 a València, on es triarà un guanyador absolut.

La participació en aquesta acció de Open Innovation permetrà a les startups fer avanços concrets en els desafiaments tecnològics; vincular-se a un programa estratègic i pioner; posicionar la seua empresa en l'ecosistema d'innovació i emprenedoria i obtindre visibilitat i reconeixement a nivell internacional i regional.

El termini per a la presentació de solucions finalitza el 30 de setembre.

Pots enviar les teues solucions ací: https://bluedealmed.eu/colab/challenges